Adverteren

De bezoekers van Kantoor.nl zijn ondernemers, managers en mensen die werkzaam zijn op kantoor en geïnteresseerd zijn in het laatste (product)nieuws. Is dit de doelgroep die jij wilt aanspreken? Dan is adverteren op Kantoor.nl een slimme zet! Onderstaand de verschillende opties.

 

Branded Story € 350, -.
Je kunt een Branded Story aanleveren met een informerende / inspirerende content gericht op onze lezers. De kosten hiervoor bedragen €350, -. De branded story blijft 1 jaar lang op de website staan zolang. De volgende eisen worden gesteld aan de advertorial:

  • De tekst moet in het Nederlands zijn.
  • We behouden ons het recht voor om inzendingen niet te plaatsen of te verwijderen, bijvoorbeeld als deze onjuistheden bevatten of als er sprake is van tegenstrijdige belangen.
  • Het bericht moet voorzien zijn van een rechtenvrije foto in het formaat 4×3-liggend, waarin het product of de dienst tot uitdrukking komt. Logo’s zijn NIET toegestaan.
  • U geeft Kantoor toestemming het ingevoerde item te publiceren.
  • Artikelen bevatten minimaal 400 woorden
  • Artikelen zijn vooral inspirerend of informerend geschreven. Berichten die TE commercieel zijn worden niet geplaatst.
  • Maximaal twee uitgaande links

 

Bannering
Het is uiteraard ook mogelijk om banners te plaatsen op onze website. Wanneer je hierin interesse hebt neem dan contact met ons op voor een aanbod op maat.

 

Samenwerking
Zou je graag op een andere creatieve manier met ons willen samenwerken? Neem zeker contact met ons op! We staan altijd open voor leuke samenwerkingen.

Kantoor.nl Partner in Business Program?
Kantoor.nl Partner worden en je bedrijf profileren op het grootste kantoor van Nederland? Bel dan naar +31 629590011 en we bespreken samen de mogelijkheden en voordelen van een Partner in Business Pakket.