Word jij onze nieuwe expert

Ben je een expert op jouw gebied? Beschik jij over praktische informatie die je wilt delen met de wereld? Heb jij een online platform nodig om dit te delen? Dan kan kantoor.nl de juiste plek voor jou zijn. Experts van Kantoor.nl schrijven onder hun eigen naam. Ze delen hun kennis en expertise, zonder promotie te maken voor hun bedrijf en /of diensten.

Wil je gratis een kort bericht, podcasts of video’s posten? Dat kan via de CoffeeCorner.

 

We hebben een klein redactioneel team maar zijn altijd op zoek naar enthousiaste kantoorprofessionals die gepassioneerd zijn over onder andere: project-, kwaliteits-, financiële en change management, marketing (inclusief social media), communicatie, innovatie en effectiviteit.

 

Wat levert dit op voor jou als Kantoor.nl expert?

  • Dagelijks hebben wij honderden unieke bezoekers op onze website en we kunnen jou helpen door:

 

 • Jouw kennis te delen
 • Je persoonlijke bekendheid te geven (een artikel plus biografie)
 • Je een podium te geven om je publiek op te bouwen en fans te creëren
 • De publicatie op onze verschillende sociale media kanalen te delen

 

Kosten
Aan het plaatsen van jouw artikel op ons platform zijn geen kosten verbonden omdat we geloven in het delen van kennis.
Wat we niet gratis publiceren zijn: promotionele artikelen, commerciële artikelen, infographics of algemene blogartikelen (zoals top-x lijstjes bijvoorbeeld).

 

Inhoud artikel
De primaire focus binnen een artikel dient te liggen op het delen van kennis in de vorm van praktische informatie, toepasbaarheid, tips en tricks. Hierbij geldt tevens: kwaliteit voor kwantiteit. Dit geeft je als  auteur ruimte om goed onderzoek te doen en kritisch te zijn naar je eigen werk.

We juichen het toe dat binnen een artikel verwijzingen gemaakt worden naar reeds gepubliceerde artikelen. Het aanbrengen van externe links is enkel toegestaan wanneer dit een informatieve meerwaarde heeft. Ook hierbij geldt dat promotionele of commerciële links niet toegestaan zijn.
Omvat het onderwerp van jouw artikel een modelplaatje/illustratie? Voeg deze dan aan jouw concept artikel toe zodat wij deze naar onze huisstijl kunnen omzetten. Een beeld zegt meer dan woorden en maakt jouw artikel begrijpelijker en interessanter.

 

Exclusiviteit
De aangeleverde content voor Kantoor.nl hoeft niet exclusief te zijn maar wel door jou geschreven. Daarmee willen we voorkomen dat we gedupliceerde content delen of plagiaat plegen.

 

Biografie
Aan de publicatie van jouw artikel koppelen we jouw persoonlijke biografie. De basis hiervoor is een foto, je volle naam, naam van de organisatie waarvoor je werkzaam bent, je sociale media kanalen, je persoonlijke achtergrond en jouw expertisegebieden (max. 300 woorden).

Deel jouw kennis
Bij deze nodigen we je van harte uit om je kennis te delen via ons platform.

 

Mocht je na het lezen van deze informatie nog vragen hebben of wil je jouw onderwerp aan ons voorleggen voordat je begint met schrijven, stuur dan een mailtje naar redactie@kantoor.nl Of vul het invulformulier hiernaast in. Wij sturen je snel meer informatie toe.

 

Nadat de redactie jouw artikel heeft ingepland, komt deze terecht onder het kopje waarvoor jij expert bent. Ben jij bijvoorbeeld een expert in HR? Dan komt jouw blog terecht onder het kopje HR.

 

Vragen?
Neem contact met ons op via onze contact pagina wij helpen je graag verder!

 • Stuur je artikel in

 •   Geaccepteerde bestandstypen: doc, docx, pages, pdf, zip.
  Toegestane bestandstypen: doc, docx, pages, pdf, zip, Max. bestandsgrootte: 4 MB.
 • Bij voorkeur een mobiel nummer
 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.